Karaoke huren

Karaoke huren

U hoeft geen Idol te zijn of de X-Factor te hebben om uw zangkunsten met de wereld te delen, een karaokeset is meer dan genoeg! De microfoons liggen klaar, het scherm is aangesloten en er is een uitgebreide keuze aan meezingers. Of het nu een intiem feestje thuis is, op vrijdagmiddag in de bedrijfskantine of als onderdeel van uw bedrijfsfeest: een gezellige karaoke kan altijd en overal!

De complete karaokeset bestaat uit een TFT-monitor op een standaard, een DVD-speler, een mixer, 2 microfoons en een complete geluidsset! Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende DVD’s met daarop meezingers in alle soorten en maten! Het bedienen is simpel en het systeem dient aangesloten te worden op uw televisie of beamer. En voor de echte Hollanders onder ons: het kost bijna niks! Daarnaast is er een breed scala aan mogelijkheden om de karaoke nog spectaculairder te maken! Wat dacht u bijvoorbeeld van een waanzinnige dansvloer, sfeerverhogende verlichting of het gezellige presentatieduo Black & Lecker?

Wij informeren u graag vrijblijvend over de opties! Zelfs de allergrootste muurbloempjes zullen uiteindelijk de stap naar de spotlights wagen, want in ieder van ons schuilt een verborgen zangtalent. En mocht dat onverhoopt eens niet het geval zijn, dan valt er genoeg te lachen en ontstaat die onvervalste Hollandse gezelligheid!

 

Meer leuk entertainment? Kijk op www.adgm.nl!